luni, 24 ianuarie 2011

Dacă-mi adun toate realizările, toate reușitele, toate inițiativele bune din viață le pot strânge pe cu lejeritate într-un pahar din acela de plastic pentru cafea...

3 comentarii:

  1. haide, nu poate fi chiar asa de rau! Ai o minte sclipitoare! Ai terminat facultatea, ai o multime de satisfactii in munca pe care o depui. Toti acumulam nemultumiri, neimpliniri, de la micile lucruri pe care ne-ar place sa le facem si nu avem timp sau energie... la copiii pe care i-am face daca ne-am permite sa-i crestem... Trebuie doar sa incercam sa ne impacam cu viata, e singura pe care o avem.

    RăspundețiȘtergere
  2. dar daca ai face o lista cu dezamagirile, nemultumirile, neimplinirile, initiativele "mai putin bune"... ce ai scrie in ea...?

    RăspundețiȘtergere
  3. ...în primul rând o mare dezamăgire la adresa mea este faptul că nu sunt atent la ceea ce scriu (sau am scris odată), poate că în sinea mea nu mă aștept să primesc vreodată vre-un răspuns...

    Aș mai trece printre printre primele rânduri faptul că mă cred "deștept", blazat de cunoștințele pe care cred că le-am acumulat; când trebuie să dau un răspuns chiar dacă îl știu, prefer să mă ascund în spatele unor fraze "inteligente" pe care am ajuns să le rostesc din obișnuință.

    Cred că am să stau și am să mă gândesc mai bine la asta și după aia am să public ce-am descoperit, am să public lista asta a dezamăgirilor, nemulțumirilor, neîmplinirilor. :)

    RăspundețiȘtergere